Motionsförsäkring

25 FEB 2021 17:47
Svenska Cykelförbundet erbjuder i samarbete med Gjensidige en ny försäkring för motionscyklister.
  • Skapad: 25 FEB 2021 17:47

Försäkringen är speciellt framtagen för motionscyklisten som saknar tävlingslicens och det försäkringsskydd som ingår i licensen.

Motionsförsäkringen garanterar ett bra personskydd vid träning året runt, både i Sverige och utomlands. Försäkringen gäller vid enskild träning, klubbträning och klubbtävling som exempelvis klubbmästerskap, samt vid sanktionerade motionslopp inom Svenska Cykelförbundets olika grenar.
Skyddet gäller även vid cykelpendling*

Genom att teckna SCF:s motionsförsäkring får du ett olycksfallsskydd och en ansvarsförsäkring samt bidrar till svensk cykelsport. En del av intäkterna tillfaller Svenska Cykelförbundet för att fortsatt utveckla svensk cykel.

På vår hemsida hittar du mer information om denna försäkring samt hur du tecknar den samt villkor.

Med cykelhälsningar

Svenska Cykelförbundet