Tävlingslicens

Dags att söka tävlingslicens för 2012.

Skillnaden mot tidigare år är att alla får numera en licens ”i handen”. Tidigare har du fått beställa en sådan om du inte kört i ungdomsklasserna då har vi bjudit på en sådan. Vidare finns nu ett förmånspaket om du har en licens vilket du kan se på följande adress: https://iof1.idrottonline.se/SvenskaCykelforbundet/Forforeningar/Formanspartners/

Licens i handen måste du ha om du ämnar tävla utomlands. Det går alltså inte att starta tävling i Italien, Spanien etc på läger utan en sådan.

Nu får du den men du måste även ha ett s.k. utlandstillstånd till det landet och den tid du är där som kostar 100 kronor.

Priset för licenserna är följande: Seniorer, elit, damelit, veteraner 700 kronor. Ungdomslicenser 250 men där betalar klubben.

Liksom ifjol måste du, om du är äldre än 16 år köra programmet True champions som är ett informationsprogram om anti-dopingarbete.

När du gjort det fixar du så att klubben får en kopia. Gjorde du det ifjol? Spelar ingen roll. Du måste göra det igen.

En del kan ändras. Minnet är kort.

Försäkring? Det ingår en sådan i licensen men du ska alltid kolla så att du är skyddad mot mycket obehagliga följder vid olyckor.

Läs på www.scf.se men bäst är att du kolla hur det ligger till hos dig själv, hemma! Vad har du för försäkring? Vad gäller den för?

Så då blir det så här:

Du hade licens ifjol? Meddela klubben så har vi alla uppgifter. Notera vilken klass du ämnar åka i. Bäst är att köra med veteranlicens om du har åldern inne.

Då kan du köra seniorer när du vill och du får köra veteran-SM.

Betala in licensavgiften till klubbens bankgiro: 5492-2547

Gör True champions, skicka till oss.

Notera om du ska ha utlandstillstånd. Till vilket land? Vilken tid. OBS 100 kronor!

Vill du ha ditt foto på licensen? Då måste du leverera detta snarast till klubben på mejl. Du behöver det inte om du i stället visar leg på tävlingen utomlands.

Allt ska vi ha senast den 1 mars även betalningen inkl. medl.avg.

Du hade inte licens ifjol?

Meddela klubben din adress, personnummer och önskemål om klasstillhörighet.

Betala in avgiften till klubben.

Gör True champions om du är över 16 år och skicka oss.

Vill du ha ditt foto på licensen? Då måste du leverera detta snarast på mejl till klubben.

Du behöver det inte om du i stället visar leg på tävlingen utomlands.

Allt ska vi ha senast den 1 mars även betalningen inkl. medl.avg.

OBS! Ungdomar är gratis. Klubben betalar avgiften.

This is a mailto link bankgiro: 5492-2547

Uppdaterad: 05 MAR 2015 06:08 Skribent: Admin