Hoppa till sidans innehåll

Tre säkra

20 MAJ 2013 10:49
Två äldre och en yngre nådde de bästa resultaten när Halmstadsloppet avgjordes under två dagar i Oskarsström.
  • Skapad: 20 MAJ 2013 10:49

Viktor Ramberg i P15-16 blir säkrare och säkrare i en tuff klass. Platserna 6-8-11 gav en sjätte plats i sammandraget . Ett mycket bra delmål på vägen till årets USM i regi av Motala AIF. Tävlingarna körs vid Stocklycke, Omberg, 2-4 augusti och kan bli en rätt hård historia vilket passar Viktor.

Filip Svedberg i seniorklassen är alltid säker med den erfarenhet han äger. Så även här. Femma totalt och de femtonsekunder han förlorade på bergstempot gjorde inte så mycket till slut. Femte platsen på det mycket svåra GP-loppet var av mycket bra klass. Småbackig, kurvig och snabb bana!

En annan som är säker är elitcyklisten Anders Stenberg. Sex sekunder(nia) bakom C4:s Fredrik Johansson på tempot var starkt bland 56 elitåkare! Ytterligare en sådan placering på linjeloppet i Sennan gav samma placering totalt.

Elsa Karlsson och Lukas Dahlstedt gjorde debut och fick kämpa hårt i F10-12 och P13-14. Lite efter men runt gick man (Lucas skulle på konfirmation på söndagen). Erfarenheten här kommer de att ha nytta av. Att starta karriären med bergstempo och gp:t i Oskarsström är hårt. Bäst? Du kan konstatera att tuffare blir det inte det går bara bättre!

Som vanligt kan du läsa alla de våras resultat på vår hemsidas förstasida, till vänster, ”Vck resultat 2013”

Skribent: Patrik Persson

» Huvudsponsor

 

Gjuteriteknik

 

» Sponsorer


 BS Rör

Jocknics


Jansson-

Belas

Mekonomen

 

FS

 

HangOn

RUBI

Vindo


   Q8


Postadress:
Värnamo CK - Cykel
Götavägen 22 B
33152 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0705163780
E-post: varnamocykelklubb@gm...

Se all info