Hoppa till sidans innehåll

U6-dagars

14 JUL 2012 17:35
Alice, Matilda och Elsa har tillbringat veckan i Tidaholm och traditionella U6-dagars.
  • Uppdaterad: 04 AUG 2012 23:50

En tävling som sett det mesta av Nordens cykelelit under åren. Thor Hushovd, Magnus Bäckstedt, Frank Höj, Lars Michaelsen, Susanne Ljungskog är proffsnamn som vunnit här men det har även gnosjökillen Jesper Emanuelsson gjort fyra gånger! Enormt bra. Jesper körde för det mesta för Tranemo men svensk juniormästare blev han för oss.  Dan Gustavsson från Klevshult vann för oss en gång och det är enda gången vi lyckats med det trots mycket starka u-lag på 1990-talet. En titt bland klubbens samlingar av resultatlistor kan vara en trevlig sysselsättning för den som kört där under åren.

 

Elsa Karlsson, tävlande i nybörjarklassen under tre dagar och gjorde det starkt. Dryga trettio startande och hon åkte in som nia alla dagarna. Bara någon enstaka tjej var snabbare i en klass där man hade gemensamma resultat. Ser bra ut inför nästa års tävlande ”på riktigt”.

 

I F13-14 startade Alice Nilsson och Matilda Karlsson. Även här var det dryga trettio startande och en stor del av dessa kom ifrån övriga Skandinavien. Båda kör första året i den här klassen vilket naturligtvis gör att det blir hårdare. Sammanlagt blev Alice 19:e flicka med bästa resultatet på GP-tävlingen där hon vann klungspurten flott (11:a). Även tempoinsatserna var bra, 14, 17. Matilda går bättre och bättre och var ibland mycket bra med trots siffrorna i listan.

Skribent: Admin

» Huvudsponsor

 

Gjuteriteknik

 

» Sponsorer


 BS Rör

Jocknics


Jansson-

Belas

Mekonomen

 

FS

 

HangOn

RUBI

Vindo


   Q8


Postadress:
Värnamo CK - Cykel
Götavägen 22 B
33152 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0705163780
E-post: This is a mailto link

Se all info