Värnamo GP

21 MAJ 2012 22:24
Victor Johansson vann Värnamo GP
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:48

I seniorklassen var han suverän i en spurt mot Bures Mattias Svensson.

Bland dryga 30 startande fanns ytterligare två i arrangörsklubben med i topp tio. Filip Svedberg blev fyra och Oscar Karlsson nia.

GP tävlingen återkom nu efter att klubben arrangerat många stora lopp under en tio års period och uppskattades säkerligen av deltagarna.

Bland övriga lokala deltagare fanns Alice Nilsson som håller mycket hög klass i landet i klass F13–14. Här blev det en tredjeplats efter en spurtförlust mot Kinds Julia Kihlbom och Staffanstorps Sabina Levin.

I yngsta flickklassen gjorde Maja Munkholm och Tove Söderberg debut med placeringarna 2–3 efter en överlägsen Linn Vannemyr från Nässjö.

Ytterligare en seger blev det för arrangören i nybörjarklassen, flickor, där Elsa Karlsson var snabbast.

Slutligen elitklassen som dominerades helt av en stor grupp från Team Trek Racing. Petter Persson vann här i utbrytning med kompisen Joakim Åleheim. Säker trea blev Burserydskillen Ove Nilsson.

Damelit spurtvann Marie Lindberg, Åstorp, före Jessica Kihlbom, Alrikssons och danskan Michelle Lauge.

I morgon fortsätter vi med nytt GP från halv åtta. Start och mål vid Glasmästeriet på Växjövägen.

Lännart Gustavsson Värnamo CK – Team High Chaparral

VictorVMOGPsegerSenior2012